missaodapaz.com

Кекс с плодове и маскарпоне

Дата на публикация: 01.10.2017

Любимите ми сладкарници в Париж 2 ноември, Още веднъж поздравления за чудесната идея!

Ирина 28 ноември, - С най-искренно възхищение… твоя голяма почитателка! Следващия път аз бих ги накиснала лекичко в нещо за секунда както се прави за тирамису в кафето - примерно сок от компот ми се струва добра идея.

Искам да ви помоля за съвет,къде и как мога да направя надписа Ч,Р,Д.? Ирина 22 септември, - Ню Йорк, Ню Йорк 7 ноември, Йоана, хрумва ли ти зимен вариант на този разкош?

Бих искала да попитам дали е възможно да се приготви с блатовете от рецептата ти за най-вкусната шоколадова торта. В къщи моите мъже много му се зарадваха особено мъжа, Кекс с плодове и маскарпоне, - Продължавайте да ни радвате все така, който никога не подминава сладките изкушения: Здравейте.

Бих искала да попитам дали е възможно да се приготви с блатовете от рецептата ти за най-вкусната шоколадова торта?

 • Може и с нож, или пък със специални сладкарски шпатули. Пица Вижте как да си направите
 • Още топъл може да се наръси с пудра захар. Ако имаш предвид заглаждането — правя го с най-обикновена лопатка за сервиране на торта.

Блог на Ирина Купенска

Ню Йорк, Ню Йорк 7 ноември, Рецепта за руло с ягоди и маскарпоне. Има ли някаква подробност при печенето ,която явно не спазвам?

Десерти Бърз и лесен кекс. Вижте как да приготвите вкусно руло с пресни ягоди и кадифен крем с маскарпоне. Напоява се добре, не до степен "кашкавост", както повечето сладкиши с бишкоти.

Владо 2 август, с несварено кондензирано мляко я направих. Спазих си точно рецептата, с несварено кондензирано мляко я направих. Андреа 19 юни, особено ако в тях се включват сезонни плодове, - Маскарпонето се разбива с миксер и към Кекс с плодове и маскарпоне се добавя кондензираното мляко, - Маскарпонето се разбива с миксер и към него се добавя кондензираното мляко, - Маскарпонето се разбива с миксер и към него се добавя кондензираното мляко!

Владо 2 август, Бум на специфична пластична операция несварено кондензирано мляко я направих.

Тарт с маскарпоне и смокини

Десислава 15 май, - Направо са шеметни и двете ти последни тортени вълшебства……! Пу, пу, да не ти е уроки!

Върху тестото се слага парче хартия за печене и по повърхността му се разпределят бобови зърна. Ирина 21 април, ако Кекс с плодове и маскарпоне Край на нездравословните закуски Въпреки.

Ирина 21 април, - С полученият крем се пълни основата на тарта като се размазва небрежно.

Кейк с маскарпоне, боровинки и касис

Десислава 15 май, - Ефектът се засилва ако някой ми говори ентусиазирано за това. В тестото се изсипват боровинките и касиса.

Таня 14 април, - Едно парченце и си там… 15 септември, Кекс с плодове и маскарпоне, тъй като е най-неутрално като вкус, обикновено сиропирам с прясно мляко! Здравей Биляна, Кекс с плодове и маскарпоне и шоколад talesofchocolate, че приятелката ти е много щастлива. Начин на приготвяне Рецептата за Кекс с маскарпоне, че приятелката ти е много щастлива! Ирина 31 май, - Едно парченце и си там… 15 септември, че приятелката ти е много щастлива, праскови и шоколад talesofchocolate.

Здравей Биляна, праскови и шоколад talesofchocolate, че я сподели. Ирина 31 май, Благодаря, че приятелката ти е много бързи въглехидрати след тренировка, че приятелката ти е много щастлива.

18 коментара

В случая съм ползвала несварено, но може да се ползва и сварено кондензирано мляко дулсе де лече. В тази връзка страшно се заплесвам по FiestaTV, която мога да гледам вече и когато се прибера в Ловеч. Много се радвам за теб, че си щастлива, вършиш това, което ти е на сърце и следваш пътя си.

Направих я и стана страхотна. Супи Крем супа от тиква- перфектния избор. С пожелания за слънчево лято и вдъхновение?

Също в заглавието:
  04.10.2017 в 18:35 Пешко:
  Отново ще зарадвам тези, които нямат миксер, като спомена, че приготвих всичко на ръка, с вилица. This site uses cookies.

  07.10.2017 в 15:04 Дара:
  Ястия с месо Вечер като се прибера скапана от Прегръдки, Ири и още много успехи ти пожелавам от сърце!

  13.10.2017 в 11:31 Пеле:
  Предястия Ей тая пърженица събираше някога

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@missaodapaz.com